Aankomende donderdag 4 maart gaan wij BMU Groep bezoeken. BMU Groep is een honderd jaar oud, innovatief bouwbedrijf. Tijdens het bezoek krijgen wij een rondleiding en krijgen wij inzicht in de werkwijzen van BMU Groep.

Wie is BMU Groep?

BMU is in 1920 opgericht en tegenwoordig een begrip in Soesterberg en daarbuiten, met ruim 100 jaar ervaring in renovatie, verbouw en nieuwbouw. Door de jarenlange ervaring zijn zij nu in staat te adviseren om de meest efficiënte methode te kiezen. Bas en Stan Uyland, alweer de derde generatie binnen het familiebedrijf, voeren samen al jaren directie en Stan Uyland zal ons ontvangen.

Betonballon

Een voorbeeld van een innovatie van BMU is de betonballon-bouwmethodiek. Waarbij het met behulp van mallen mogelijk is om rondingen in gebouwen of tunnels te maken op een kosten- en uitstootgas reducerende manier.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

Corona-maatregelen

Het pand dat wij gaan bezoeken is geschikt om maximaal 20 personen te ontvangen. Uiteraard zullen wij rekening houden met de sociale afstand. Mocht u corona gerelateerde klachten hebben, verzoeken wij u om niet deel te nemen.

Programma

14:00-15:30 BMU Groep

Belangrijke informatie
Datum: Donderdag 4 maart 2021
Tijd: 14:00-15:30
Adres: BMU Groep BVAmersfoortsestraat 11A

3769 AD Soesterberg, Nederland
Kosten: Geen kosten. Bouw-ondernemers hebben voorrang!

Aanmelden kan via info@hogiaf.nl onder vermelding van ‘Aanmelding werkbezoek BMU Groep’

 Source link

HOGIAF

By HOGIAF