Aankomende dinsdag 15 juni organiseren wij als onderdeel van het Max Project een dialoog forum (DDF) over de toegevoegde waarde van migranten voor de arbeidsmarkt en de Nederlandse economie. Tijdens de avond hebben wij 3 sprekers die gaan vertellen over hun ervaringen op hun eigen expertise gebied, namelijk Oscar van der Ende van Build Your Own Future, Burhan Kocabiyik (ARspar) en Tweede kamerlid Mustafa Amhaouch).

Sprekers

De sprekers zullen in gelegenheid gesteld worden om hun verhaal te doen. De sprekers zullen daarnaast vragen vanuit de moderator krijgen over hoe zij denken over de toegevoegde waarde van migranten.

Oscar van der Ende heeft een bedrijf waarbij hij nieuwkomers coacht met het realiseren van business ideeën. Hiermee probeert hij nieuwkomers te helpen om bij te dragen aan de maatschappij en probeert hij het integratieproces te versnellen.

Burhan Kocabiyik woont al een aantal jaar in Nederland en heeft een succesvol bedrijf in Augmented Reality (ARspar) waarmee hij 3D-modellen ontwikkeld voor bedrijven met een webshop.

Mustafa Amhaouch is sinds 2015 Tweede Kamerlid voor het CDA waarin hij zich als woordvoerder Economische Zaken hard maakt voor ondernemers in Nederland.

Dialoog Fora Platform (DDF)

Het dialoog forum wordt gehouden in 15 EU-landen die deelnemen aan het Max Project. Hierbij komen lokale bewoners, organisaties die betrokken zijn bij de integratie van migranten en ondernemers bijeen om te werken aan het overwinnen van stereotypen en misvattingen over de bijdrage van migranten aan de EU-samenleving. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij ons vooral gaan focussen op de bijdrage van migranten voor Nederland.

Wat is het Max Project?

Het MAX project is een door de EU gefinancierd project met als doel het publieke imago van migranten in Europa te verbeteren door het verhaal rond het immigratiediscours te veranderen en de verhalen van echte mensen op de voorgrond te plaatsen. Hierbij worden positieve berichten voor de media worden ontwikkeld om het band tussen lokale bewoners en nieuwkomers te versterken.

Voor meer informatie over het Max Project kunt u kijken op maxamif.eu

Programma:
19:30-19:40 Opening programma door Murk Muller
19:40-19:55 Oscar van der Ende
19:55-20:10 Burhan Kocabiyik
20:10-20:30 Mustafa Amhaouch

Belangrijke informatie
Onderwerp: Toegevoegde waarde van migranten voor de arbeidsmarkt en de Nederlandse economie
Datum: 15 juni 2021
Tijd: 19:30-20:30
Plaats: Zoom
Sprekers: Oscar van der Ende (Build Your Own Future (BYOF)), Burhan Kocabiyik (ARspar) & Mustafa Amhaouch (CDA
Moderator: Murk Muller (Advocaat en bestuurslid HOGIAF)

Mocht u willen deelnemen dan kunt u zich aanmelden via het onderstaand aanmeldformulier. U zult de zoom-link dan ontvangen. Mocht u vragen hebben dan kunt u bellen naar 088 166 0600 of mailen naar info@hogiaf.nlSource link

By HOGIAF