Een unieke kans om uw naamsbekendheid te vergroten met een radiocampagne via FunX. FunX richt zich op jongeren (15-24 jaar) en jongvolwassenen (25-34 jaar) in grootstedelijke gebieden, met name in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Met een weekbereik van 800.000 luisteraars is FunX het best beluisterde radiostation voor jongeren in de grote steden.

Mag jij ook weer aan de slag? En wil jij jouw naamsbekendheid vergroten? Goed nieuws! Met deze tijdelijke verdubbelaar krijg je niet één maar twee keer zoveel radio spots voor dezelfde prijs! Daarnaast bereik je door te adverteren op FunX in één klap duizenden jongeren uit de vier grote steden.

Voordelen

  • Bereik jongeren en jongvolwassen tussen 15 en 35 jaar
  • Meer kansen om jouw zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten

U kunt voor de actievoorwaarden klikken op de onderstaande knop.

Actievoorwaarden FunX

Meer weten?
Heeft u of iemand uit uw netwerk vragen over de actie en het adverteren via FunX Media neem dan gerust contact op met onze vaste contactpersoon Faraz Ul Haq via faraz@funx.nl (info@hogiaf.nl in de cc) FunX media denkt graag met u mee en maakt een campagne op maat waarbij rekening gehouden wordt met uw wensen met betrekking tot o.a. regio, doel, boodschap en budget.

MKB Voordeelkaart
HOGIAF-leden kunnen nog eens profiteren van een korting van 15% bij het adverteren. Dus mis deze unieke kans niet. Voor meer informatie over Funx kunt u klikken op de onderstaande knop.

Voordelen MKB Voordeelkaart FunXSource link

HOGIAF

By HOGIAF