Links: Henk Van Westen (BP), Rechts: Ahmet Taskan (Voorzitter HOGIAF)

Met trots kunnen wij u mededelen dat onze samenwerking met BP is verlengd. Onze partner BP biedt de juiste oplossing voor het wagenpark van u en uw personeel met meerdere voordelen. Geen rompslomp met administratie, voordelig tanken, landelijke dekking met 1100 tankstations, ook bij Total en Texaco met korting én achteraf betalen.

Rekenvoorbeeld
Via een rekenvoorbeeld laten wij u zien welk voordeel u kunt boeken met een BP Tankpas via een lidmaatschap bij HOGIAF. Met een zakelijke dieselauto wordt gemiddeld 30.000 kilometer per jaar gereden (Bron: CBS). Als we uitgaan van een gemiddeld verbruik van 1 op 12 bij bestelbusjes, verbruikt u per jaar ongeveer 2500 liter brandstof per auto. Dit brengt u op een voordeel van €370 per jaar bij als u gaat tanken bij een bemand tankstation en €393 per jaar bij een onbemand station van BP.

Dus mocht u meer kilometers rijden en meerdere auto’s in uw wagenpark hebben dan het gemiddelde, dan kunt u meer voordeel uit uw tankpas halen.

Kortingen BP, Total en Texaco

Omschrijving Korting inclusief BTW* Korting Exclusief BTW*
Benzine bij alle bemande BP tankstations in Nederland. 14,8 cent per liter 12,3 cent per liter
Diesel bij alle bemande BP tankstations in Nederland. 14,8 cent per liter 12,3 cent per liter
Benzine bij alle onbemande BP tankstations in Nederland. 15,7 cent per liter 13 cent per liter
Diesel bij alle onbemande BP tankstations in Nederland. 15,7 cent per liter 13 cent per liter
Benzine bij alle Texaco tankstations in Nederland. 12,1 cent per liter 10 cent per liter
Diesel bij alle Texaco tankstations in Nederland. 12,1 cent per liter 10 cent per liter
Diesel bij alle Total tankstations in Nederland. 12,1 cent per liter 10 cent per liter

* de korting wordt gegeven op de landelijke adviesprijs. Laagste prijs garantie aan de pomp!

Verlichting van administratieve last. Geen bonnetjes meer verwerken!
Een periode bestaat uit 9 dagen, waarna u een factuur ontvangt. Deze factuur betaalt u dan via een automatische incasso. Dit maakt het voor u ook makkelijk met belastingteruggave.

1100 tankstations
U kunt met uw BP Tankpas terecht bij 1100 tankstations in Nederland (BP, Total, Texaco en Esso (EG-Groep (geen korting)). Mocht u het internationaal willen gebruiken dan is dat ook mogelijk bij meer dan 22.000 tankstations in 29 landen. Via de BP Plus maps kunt u kijken naar de dekking bij u in de buurt.

Eenvoudiger, efficiënter en goedkoper wagenparkbeheer

Punten sparen met Freebees

Geen kosten tankpas

Uw personeel kan ook gebruik maken van korting op privé kilometers via Pinknotes. Meer informatie hierover volgt binnenkort. 

Lid worden?
U kunt al vanaf 25 euro per maand lid worden van HOGIAF en jaarlijks duizenden euro’s besparen met ons voordelenplatform MKB Voordeelkaart via onze partners. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via info@hogiaf.nl, bellen via 088-166 0600 of een kijkje nemen op onze website.

Al lid maar nog geen tankpas?
Deze kunt u aanvragen door in te loggen op http://mkbvoordeelkaart.nl/. En op de link te klikken op de volgende pagina. Problemen met inloggen? Neem dan contact op via 088-166 0600 of info@hogiaf.nl Voor meer informatie de BP Tankpas kunt u ook contact opnemen met onze vaste contactpersoon Henk Van Westen via henk.vanwesten@bp.comSource link

By HOGIAF