Ons lid Suleyman Gogus heeft een campagne gestart om horecaondernemers een hart onder de riem te steken in deze zware periode. Hij geeft vijf horecaondernemers een campagne weg t.w.v. €1000,-.

Helaas mogen horecaondernemingen de deuren nog niet openen en zijn ze alleen geopend voor afhalen en bezorgen. Hierdoor verliezen veel horecaondernemers een groot deel van hun omzet. In deze periode vindt HOGIAF het belangrijk om de zwaarst getroffen ondernemers te ondersteunen en zetten wij ons voor hun in.

Suleyman Gogus is eigenaar van o.a. Sensazorg, Chiqueolatte, Kraamzorg Anne en Onfluence. Met het laatst genoemde bedrijf heeft hij onlangs een campagne gestart om vijf horecaondenermers te steunen in deze moeilijke periode. Met zijn influencer campagne bureau helpt hij ondernemers populairder te worden door middel van influencers. Hij geeft hierbij vijf marketing campagnes weg t.w.v. €1000,-.

Kent u iemand die dit hard kan gebruiken? Reageer dan op zijn post via de volgende link: Linkedin, Facebook

Wilt u ook u initiatief publiceren via onze website of nieuwsbrief? In dat geval kunt een e-mail sturen naar info@hogiaf.nl zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.Source link

HOGIAF

By HOGIAF