Den Haag, 3 april 2018.Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.FOTO MARTIJN BEEKMAN / MINISTERIE VAN EZK

Aanstaande dinsdagavond 9 maart tussen 19:45-20:30 hebben wij Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat te gast. Naast dat we het zullen hebben over corona- maatregelen en de steun vanuit de overheid, hopen we ook te horen wat de staatssecretaris denkt over de structurele uitdagingen van ondernemers tijdens en na het coronatijdperk, zoals moeilijkheden rondom financiering, regeldruk en geplande lastenverzwaringen.

Wie is Mona Keijzer?

Mona Keijzer is lid geweest van de Tweede Kamer van 2012 tot en met 2017. Na de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 is zij staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat geworden. Zij speelt een belangrijke rol voor het MKB. Zij noemt het MKB het fundament van Nederland met werk voor vier miljoen mensen.  Daarom besteedt zij in haar ambt hier ook extra aandacht aan.

Tijdens de zoom-bijeenkomst krijgen wij ook de gelegenheid om haar vragen te stellen. Mocht u vooraf vragen hebben dan kunt u dat aangeven via het onderstaande aanmeldformulier.

Belangrijke informatie

Datum: 9 maart 2021

Tijd: 19:45-20:30

Spreker: Mona Keijzer

Aanmelden: Aanmelden kan via het onderstaande contactformulier. U zult de zoom-link dan ontvangen op uw e-mail.Source link

HOGIAF

By HOGIAF