Ons lid, Paxontac, is begin dit jaar gestart met de verkoop van desinfecteermiddelen door de grote maatschappelijke behoefte. Zij bieden producten aan die bescherming biedt tegen het nieuwe Covid-19 virus en zijn op zoek naar B2B partners om hun producten te kunnen aanbieden. Kortingen zijn af te spreken aan de hand van uw afname.

Hieronder vindt u meer informatie over het bedrijf en hun producten.

Het bedrijf
Paxontac werd opgericht in maart 2020 om in te spelen op de grote maatschappelijke behoefte naar de bescherming tegen het nieuwe Covid-19 virus met een effectief en veilig desinfecteermiddel. Het merk focust zich op handverzorgingsproducten en is zowel op de B2B als de B2C markt actief. De producten zijn Ctgb goedgekeurd, wat een bewezen werking aantoont en grondig wordt getest.

Paxontac behoort tot het bedrijf Wdgh Pharma B.V., een Nederlands farmaceutisch bedrijf opgericht in 2019, met specialisatie in de ontwikkeling en productie van medische producten, in samenwerking met universiteiten en onderzoeksinstituten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kernwaarden en de voornaamste opdracht is dus ook om toegevoegde waarde te creëren voor de klanten door het ontwikkelen van kwaliteitsvolle producten geschikt voor de bescherming en verzorging van de huid.

Het aanbod
De desinfecterende handgel van Paxontac is een geregistreerd product en voldoet aan alle vereisten. De vloeistof is niet plakkerig, stinkt niet en is niet te dun van structuur. Het merk speelt in op de wensen van iedere (commerciële) klant op het vlak van verschillende formaten en verpakkingen. De 500 ml en 1 liter formaten worden het meest aangekocht door ondernemingen omdat ze over het beste hervulbare pompsysteem in de markt beschikken. De speciale drukknop van de pomp is instelbaar in 3 standen, waarbij de laagste stand 3 ml vrijgeeft, wat minstens nodig is voordat handgel effectief zijn werk levert. Daarenboven biedt Paxontac 900 ml en 4 liter navulling aan.

Wat misschien nog interessanter is voor bedrijven zijn de businesspakketten. Dit zijn combinaties van grote hoeveelheden producten, gebundeld in voordeelpakketten, wat ervoor zorgt dat bedrijven zeker over voldoende voorraad beschikken en een groot budget uitsparen.

Buiten deze grotere formules bieden we natuurlijk ook de gebruikelijke formaten van 100 ml aan.  Evenals handcrèmes, voor droge handen te voorkomen na het desinfecteren. Deze zijn gebaseerd op allerlei natuurlijke ingrediënten, zoals: olijfolie, ureum, bijeenwas, amandelolie, zoethoutwortel-extract,…

Het assortiment van Paxontac bestaat uit een dag- en nacht handcrème met een handig pompje voor de crèmes eenvoudig aan te brengen. De dagcrème is minder vettig en trekt sneller in, zodat de klant sneller terug aan de slag kan met zijn of haar werkzaamheden. De nachtversie dient ’s avonds aangebracht te worden. Deze voedende handcrème heeft de werking van een handmasker.

Wilt u meer informatie over de producten? Neem dan contact op via +31 (0) 13 468 22 56/ info@wdghpharma.com. U kunt ook alvast een kijkje nemen op hun website via de onderstaande knop.

Website PaxontacSource link

By HOGIAF