Woensdagavond 25 november organiseert HOGIAF in samenwerking met ActionCOACH, partner HOGIAF, een webinar over de enige 5 manieren om u winst te vergroten, ook bespreken wij tijdens deze avond hoe u ook tijdens deze periode met corona kunt groeien.

De webinar ‘5 Manieren voor Versnelde Winstgroei’ laat u ontdekken welke vijf variabelen cruciaal zijn voor versnelde winstgroei. Maak tijdens de webinar kennis met het ‘business chassis’ dat altijd voor ieder bedrijf geldt en dat hét verschil maakt tussen oké presteren en exponentiële groei.

OOK IN TIJDEN VAN RECESSIE EN CORONA
Juist in deze tijd is het van cruciaal belang dat je jouw aandacht op de juiste dingen richt. In deze webinar leert u de formule voor meer klanten, meer omzet en meer winst en leert u ook een aantal simpel strategieën die u meteen kunt inzetten.

Velen voor u omschreven dit seminar als een ‘eye opener’. Wilt u ook u winst vergroten en meer succes boeken met uw bedrijf? Meldt u dan aan via het onderstaande aanmeldformulier.

Het seminar wordt gegeven door Janine Lie-A-Kwie

Janine is een ervaren Business Coach en ondernemer. Zij is al 10 jaar directeur/eigenaar van ActionCOACH Nederland, Vlaanderen & Caribbean en geeft leiding aan een team van 20 business coaches.

Met meer dan 25 jaar ervaring als strategieconsultant, innovatie-adviseur, onderzoeker, docent Ondernemerschap & Small Business Management én Business Coach voor het MKB werkte zij met tientallen ondernemingen in diverse branches.

In haar rol als Master franchisenemer ondersteunt zij de franchisepartners bij de start en opbouw van hun business coaching bedrijf. Zij is ook mede-eigenaar van Engage & Groween licentieformule voor team coaches die met Team Engagement programma’s werken aan het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers binnen organisaties.

Tevens is Janine ook actief als bestuurslid van HOGIAF, waarbij zij zich binnen het bestuur inzet voor diversiteit.

Voor een impressie van ActionCOACH kunt u kijken naar de onderstaande video.

Programma
19:30-20:30 Lezing De Enige 5 Manieren om uw winst te vergroten
20:30-21:00 Mogelijkheid om vragen te stellen

Belangrijke informatie
Thema: Vergroten van uw omzet
Spreker: Janine Lie-A-Kwie
Datum & tijd: 25 november 2020, 19:30-21:00
Kosten: Geen, HOGIAF-leden hebben voorrang
Aanmelden: Aanmelden via het aanmeldformulier. De zoom-link wordt automatisch verzonden.Source link

HOGIAF

By HOGIAF